FREE Shipping on all orders over $50.00!

Мнения на пациенти

Bilyana Krasimirova Yotovska reviewed Стоматологичен кабинет Д-р Цвета Аврамова — 5 star
July 14, 2015 · 
 

Стоматологичен кабинет Д-р Цвета Аврамова! Доверих се и съм изключително доволна!

 

 
Ива Ефтимова reviewed Стоматологичен кабинет Д-р Цвета Аврамова — 5 star

Изключителна! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Д-р Аврамова е един страхотен специалист и човек! Работи много прецизно и внимателно обяснява на пациентите какъв е проблема, какво трябва да се направи и как да се направи! С позитивно и много добронамерено поведение! Достоен човек за пример! Благодаря Ви, д-р Аврамова!

Just one word: Professionalism! Dr Avramova keep up with the good work!

Професионализъм, отношение, качество! Всичко в едно! Радвам се, че открих д-р Цвети Аврамова


"Усмивката е светлина в прозореца, която казва на другите, че вътре има добър човек.“ - Денис Уейтли

Мила д-р Аврамова,

В следващите си думи ми е много трудно да продължа на "Вие", защото с добротата и професионализма си скъпа Цвети, ти стана не само мой личен стоматолог, но и човек, който добавям към графа близки.
Думите не стигат да опиша това, което направи за мен - остави в миналото един мой много голям комплекс, който ми даваше лошата причина да не се радвам на живота пълноценно. За пръв път срещам стоматолог, които подходи толкова лично и сърцато към моя проблем. Истината е, че за 23 години аз не знаех какво е да се усмихвам. Винаги криех устните си с ръка. Първия път, когато посетих кабинета, получих индивидуално лечение - обсъдено многократно. Помолих д-р Аврамова да постъпи с моите зъби така, както би постъпила със своите. Несъмнено промяната на усмивката беше едно от най-трудните решения, които някога съм вземала. Вслушах се в съветите и мнението на д-р Аврамова и съответно получих усмивкя равна на диаманд. Цвети, ти си толкова нежна в работата си, че дори Фен на упойките като мен се отказа от тях. Имаш златни ръце. Най-важното е, че ти работиш с желанието да даряваш усмивки. Работиш безкрайно отговорно и съвестно. Благодаря, че отговори на всички мои безброй въпроси. Благодаря, че беше до мен и ми даваше кураж, опора и стимул. Благодаря за търпението, което прояви към мен. Ти ме научи да се усмихвам. А именно усмивката променя мирогледа на човек към света. Ти си страхотен професионалист. Снимките и усмивките, които раздавам говорят достатъчно. Цял живот ще ти бъда благодарна за промяната, която озари не само външния ми свят, но и вътрешния. Вече мога да изразявам щастието си с красиви, подредени, бели зъбки без да се налага вече да се крия от света и хората. 
Благодаря за всичко!

Здравейте! Искам да изкажа възхищението си от отношението, вниманието и професионализма, които д-р Аврамова показа при посещението ми. Модерна и високотехнологична техника, внимание и в най-дребния детайл, съчетани с приятна обстановка и красива усмивка определено ме карат да препоръчам д-р Аврамова!

 

Най-доброто качество на продукти и обслужване!Страхотно отношение и професионализъм!

 

Прекрасно обслужване, страхотна обстановка и невероятни резултати!!!

Изключителна, внимателна, професионалист! Когато детето ти трябва да посети зъболекар е изтезание и за теб и за него, но подходът й към децата е естествен, подплатен с търпение и усмивка! Огромно благодаря!


Content
Стоматологичен кабинет Д-р Цвета Аврамова