FREE Shipping on all orders over $50.00!

Условия за ползване

1. Съвет

1.1 Нашият интернет сайт съдържа съвети за лечение, но не заменя реалната консултация  със стоматолог. При всички обстоятелства е задължително да се консултирате със специалист, ако имате здравен проблем. Само специалист може да извърши диагностика и да проведе нужната терапия.

2. Освобождаване от отговорност

2.1 Ние сме запознати с нашия интернет сайт непрекъснато. Въпреки това това е възможно да бъде променено междувременно. Следователно ние не носим отговорност или гаранция, че предоставянето на информация е актуална, вярна и пълна. АИПППДМ АВРАМОВА ЕСТЕТИК ЕООД не носи отговорност за съдържание и представяне в други интернет страници, които се нуждаят от препратка (линк). Още повече, ние не носим отговорност за информация в интернет страниците на страниците, които се нуждаят от препратка към интернет страницата на АИПППДМ АВРАМОВА ЕСТЕТИК ЕООД.
 
3. Препратки

3.1 Препратки към интернет сайтовете на трети страни са предоставени с цел предоставяне на услугата. АИПППДМ АВРАМОВА ЕСТЕТИК ЕООД не изразява никакво становище относно съдържанието на интернет страниците на страните и категориите на задълженията за предоставяне на информация за предоставената от страната информация и неприложимо.

 
4. Защита на данните

4.1 Ние се ползваме от приоритет за защита на личните данни. За повече подробности, моля прочетете нашата Декларация за защита на личните данни.

Content
Стоматологичен кабинет Д-р Цвета Аврамова